16 Ekim 2010 Cumartesi

Ayna Litvanya İzle

Istanbulnet_jpeg istanbulda_semte_gore_arkadas_buk_250_250 Image Banner Asya'dan Afrika'ya, Amerika'dan Avustralya'ya altı bin km. yol kat eden Ayna ekibi, yeni sezonda da yoluna hızla devam ediyor. Şu ana kadar 120 ülkeyi ekrana getiren Ayna, yeni sezon çekimlerini HD yayın kalitesiyle yapıyor. Ayna, yeni sezonun ilk programında Baltık Cumhuriyetlerinin en büyük ülkesi Litvanya'da...

Ayna programının sunucusu ve yapımcısı Saim Orhan Litvanya'da ilk olarak, KGB hapishanesinde buluyor kendini. KGB'nin siyasi mahkumları koydukları hücreleri gezen Ayna ekibini duvarlarda öldürülen mahkumların fotoğrafları karşılıyor. KGB'nin hapishanesindeki işkence hücrelerine giren ekip, soğuk suyla doldurulan işkence havuzunu, mahkumların ölmesi için alındıkları sıcak duş odasını ve ölüm odasını ekranlara getiriyor.

Ayna ekibi Vilnele Deresi'nde ilginç bir olayı da ekranlara getiriyor. Dere üzerindeki köprüye takılan asma kilitleri ve dereye atılmış kilitlerin anahtarlarının hikayesi, izleyicileri oldukça şaşırtacak.

Kuzeyin altını olarak bilinen "Amber" taşının hikayesi, Vilnius Üniversitesi'ndeki Osmanlıca dersi ve Türkoloji bölümünde okuyan Litvanyalı öğrenciler ile sohbet ve daha fazlası Ayna Litvanya Özel ile STV ekranında!

1 yorum:

  • avustralya says:
    18 Ekim 2010 12:56

    emeğine sağlık teşekkürler

Yorum Gönder