5 Ekim 2010 Salı

Göz Nuru 5 Ekim 2010 Salı TRT 1 İzle

Istanbulnet_jpeg istanbulda_semte_gore_arkadas_buk_250_250 Image Banner Sanat dünyasının ünlü isimleri Göz Nuru'nda...Güldem Zehra Polat'ın sunduğu Göz Nuru hobi ve el işi ağırlıklı bir program... Göz Nuru 5 Ekim 2010 Salı TRT 1 İzle, Haftanın belirli günleri belirli başlıklara ayrılıyor. Pazartesi günleri örgü, saç bakımı ve estetiği, salı günleri dikiş-nakış ve sağlık, çarşamba günleri takı tasarım ve sağlıklı beslenme, perşembe günleri sanat ve güzellik/bakım, cuma günleri ise hobi, serbest başlıklar ve yemek süsleme/sunum konuları ele alınıyor.

Programa pazartesi, çarşamba ve cuma günleri popüler müzik, salı günleri Türk Halk Müziği, perşembe günleri ise Türk Sanat Müziği sanatçıları konuk ediliyor. Programın yemek bölümünde ise, sadece 10 dakikada ve evdeki malzeme ile hazırlanabilen yiyecekler konu ediliyor.

2 yorum:

  • Adsız says:
    8 Ekim 2010 13:53

    ben burcu korkmaz karabükten.bu şifreleri hepsi verilmeden göndersek olurmu bilince. yoksa tüm şifreler verilincemi gönderecez aydınlatırsanız sevinirim.dün 3.şifreden sonra gönderdim ama çıkmadı.haybuki 1.şifre çıkınca bilmi,ştim.

  • flz says:
    22 Ekim 2010 14:39

    şifreleri nereye nasıl gönderiyoruz,arasıra altta geçsenz iyi olur.
    tşkkrlr

Yorum Gönder