2 Ekim 2010 Cumartesi

Küçük Kadınlar 98. Bölüm Fragmanı İzle

Istanbulnet_jpeg istanbulda_semte_gore_arkadas_buk_250_250 Image Banner Yeliz, Armi ve Ceyhun'dan hesap sormak için plan yapar! Küçük Kadınlar 98. Bölüm Fragmanı İzle 9 Ekim 2010, Elindeki fotoğrafa inanmak istemeyen Yeliz, şoktadır. Ceyhun'nun ilan-ı aşk ettiği Armi ise ne yapacağını bilemez, olan biteni bir tek Eylül ile paylaşır. Yeliz ise bir süre hiç bir şeyi belli etmez ve kafasında Armi ve Ceyhun'u rezil etmek için bir plan yapar. Ama önce Armi'nin kafasını Ozan ile ilgili bulandırır. Küçük Kadınlar 98. bölüm özeti, Babalarının Ozan'nın önceki iş yerinde onun şoförü olduğunu açıklar ve Ozan'nın bunu bilinçli olarak sakladığını ima eder.

Yeni yazdığı kitabı beğenilen Bilge ise Gözde'nin yayınevi sahibi babasından özel bir davet alır. Babasının bu ilgisi Gözde'nin Bilge'ye daha da diş bilemesine neden olur. Bilge, Gözde ile ilgili bir gerçeği öğrenir ve ona karşı yumuşar.
Özge Borak
Hande Soral
Fulya Zenginer
Elit İşcan

1 yorum:

  • Adsız says:
    4 Ekim 2010 19:33

    ya bence yelizle ceyhun evlensin ozanla armi evlensin bilge zaten yatılıda ... cansu kalıyor cansuyuda yanına alsınlar ve mutlu sonla film bittsin bu film çok ama çok uzadı gittikçe filmin tadı kaçıyor artık...

Yorum Gönder