6 Ekim 2010 Çarşamba

Yemekteyiz Nevşehir Elemeleri

Istanbulnet_jpeg istanbulda_semte_gore_arkadas_buk_250_250 Image Banner Yemekteyiz Nevşehir seçmeleri ne zaman ve nerede yapılacak? merak ediyorsanız işte size Nevşehir seçmelerinin yapılacağı tarih, saat ve hotelin ismi bol şanslar dileğiyle.
8-9 ekim 2010 nevşehir seçmeleri, yemekteyiz hotel cappadocia palace, yemekteyiz hotel cappadocia palace seçmeleri günü, yemekteyiz nerede yapılacak, yemekteyiz nevşehir, yemekteyiz nevşehir hangi otelde yapılacak, yemekteyiz nevşehir seçmeleri nerede yapılacak öğren, yemekteyiz nevşehir yarışmacıları

1 yorum:

  • Adsız says:
    4 Kasım 2010 23:15

    bir nevşehirli olarak resmen utandım. Malgalda kül bırakmayan Hazim Beyin hazin sonu, Gülsüm Hanımın dansözlük şovundan başka bir şey yok. Dünya insanının gezmek için geldiği güzel kapadokyamı daha vakarlı ve yaptığı yemeklerle ve güzel davranışlarıyla temsil eden insanlar olsaydı. Car car car eleştiriden başka birşey seyretmedik. Umarım bu kadar gösteriden sonra gülsüm hanıma üçüncü sınıf film teklifleri gelir. Gösteri için belli kıyafetlere çok para yatırmış yazık new york taki borçlarını nasıl ödeyecek.hahahahahahaha :)

Yorum Gönder