27 Nisan 2010 Salı

Oktay Usta Sema Hanım'ın Biberli Tavuğu

Istanbulnet_jpeg istanbulda_semte_gore_arkadas_buk_250_250 Image Banner Malzemeler :
•1 Tavuk Göğsü
1 Kase Mantar
1 Limon
Krema
Beyaz Tane Biber
Tuz
Un

Hazırlanışı
Tavuk göğsünü ince ve parmak şeklinde doğrayın. Mantarları ince ince dilimleyin. Kararmaması için limon suyu sıkıp karıştırın. İkisini de iki ayrı tavadaki yağda kavurun. Daha sonra iki malzemeyi de aynı tavaya alın ve kremayı dökün.

Ununu, dövülmüş beyaz biberini ve tuzunu da katıp karıştırın. Pilavla beraber servis edebilirsiniz.

Sema Hanım'ın Biberli Tavuğu, Oktay usta 27 nisan 2010, oktay usta 27 nisan tarifleri, oktay usta 27 nisanda verilen tarifler, oktay usta 27 nisan yemekleri

0 yorum:

Yorum Gönder