31 Ekim 2010 Pazar

Çok Güzel Hareketler Bunlar 31 Ekim 2010 Pazar Bölümü İzle

Istanbulnet_jpeg istanbulda_semte_gore_arkadas_buk_250_250 Image Banner Shakespeare’in ünlü eserinden uyarlanan Macbeth skecinde, İskoç Kralı Duncan’ın en güvendiği savaşçısı Macbeth‘in, karısının kışkırtması sonucu tahtı ele geçirme hikayesi BKM Mutfak Oyuncuları’nın yorumuyla ekrana gelecek.
Şöhretin etkilerini de izleyeceğiz bu hafta. Artık her biri çok ünlü olan BKM Mutfak oyuncularından Metin Yıldız ve Ayşegül Akdemir bir mağazada karşılaşırlar. Ama ikisi de ünlü olmuş mu acaba? Çok Güzel Hareketler Bunlar 31 Ekim 2010 Pazar Bölümü İzle, İlişkiler, sorunlar, terapistler... Çok Güzel Hareketler Bunlar, bu kez evli bir erkekle ilişkisi nedeniyle, psikoloğa gelen kadını getirecek ekrana.
Küçük bir tanışma ile ortaya çıkan büyük sır! En yakın arkadaşı ile sevgilisini tanıştıran kız anlayamadığı bir durumun ortasına düşer! Arkadaşı öyle garip davranmaya başlar ki, işler gittikçe tuhaflaşır.
Anne ve baba arasındaki “kim aile reisi” tartışması neredeyse sülaleye yayılırsa ne olur? Çocuklar duruma müdahale eder ve ev bir seçim meydanına döner!

0 yorum:

Yorum Gönder