27 Ekim 2010 Çarşamba

Katil Yılanlar Snakes on a Plane

Istanbulnet_jpeg istanbulda_semte_gore_arkadas_buk_250_250 Image Banner Bu uçağın yolcularını çok kötü bir sürpriz bekliyor! Sean Jones, Hawai'de bulunduğu sırada, bir türlü yakalanamayan ünlü gangster Eddie Kim'in Los Angeles savcısını vahşice öldürdüğüne tanık olur. Katil Yılanlar filmini izle, Sean, cinayeti gören tek tanıktır ve onun şahitlik etmesi, Eddie Kim'in hayatının sonuna dek hapse girmesine sebep olacaktır.

Bunun gerçekleşebilmesi için, öncelikle Sean'ın Los Angeles'a gidip büyük jürinin önüne çıkması gerekmektedir. Sean'ı adadan çıkarma görevi ise, böyle tehlikeli durumlar için uzman olan FBI ajanı Neville Flynn'a verilir. Ajan Flynn'nın planı; özel bir uçağı yem olarak kullanıp kimsenin haberi olmadan Sean'ı adadan çıkarmaktadır.

Fakat bu durumdan Kim ve ekibi bir şekilde haberdar olur. Bunun için yüzlerce yılan gizlice uçağın kargo kısmına yüklenir. Yılanlar; yolcu kabinine ulaştıklarında ise soludukları fenomen gazı nedeniyle normalden daha saldırgan ve öldürücü olup; ortalığı birbirine katacak ve herkesi terörize edeceklerdir.
Yayın Tarihi Çarşamba 27 Ekim 2010
Orijinal Adı Snakes on a Plane Katil Yılanlar filmi izle Star TV
Yönetmen David Richard Ellis
Oyuncular Samuel L. Jackson
Byron Lawson
Nathan Phillips
Daniel Hogarth

0 yorum:

Yorum Gönder