30 Ekim 2010 Cumartesi

Küçük Kadınlar 102. Bölüm Fragmanı İzle 6 Kasım 2010

Istanbulnet_jpeg istanbulda_semte_gore_arkadas_buk_250_250 Image Banner Asiye, Ali ve Eylül'ün evliliğini engellemek için saldırıya geçer! İpuçlarını birleştiren Armi, Ozan'ı babasını öldürmekle suçlar. Küçük Kadınlar 102. Bölüm Fragmanı İzle 6 Kasım 2010 Cumartesi Star TV, Ozan ise bu suçlamaları kabul etmez. Şokta olan Armi, Ali ve Eylül'den yardım ister. Elindeki belgelerle Ozan'a dava açmak için harekete geçen Armi işten de ayrılır. Yeliz ise bu fırsatı Ozan ile daha da yakınlaşmak için kullanır. Ozan'a yardımcı olmak isteyen Gaye, Armi ile konuşmaya gelir.

Verdiği sözü tutan Cansu okulda derslere katılmaya ve üst üste başarılar elde etmeye başlar . Bade, nikah öncesi Asiye'yi yumuşatmaya memlekete gider ancak işler daha da kötü hale gelir. Küçük Kadınlar 102. bölümde ne olacak, Ailenin ileri gelenleri Ali'yi nikâhtan vazgeçirmek için toplanırlar çaresiz genç adamda memlekete onları ikna etmeye gider.

Bilge'nin ise 2. kitabı da yayınlanmak üzeredir fakat Memed onun bu mutluluğunu paylaşmaz ve hala soğuk davranmaya devam eder. Küçük Kadınlar 102. bölüm özeti, Ailesi ile restleşen Ali her şeye rağmen nikâhtan vazgeçmez. Gelinlik giyen Eylül'ü ve nikâha katılan herkesi büyük bir sürpriz beklemektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder