11 Ekim 2010 Pazartesi

Saba Tümer’le Bu Gece Haktan Akdoğan, Sixto Jose Paz Wells

Istanbulnet_jpeg istanbulda_semte_gore_arkadas_buk_250_250 Image Banner 11 Ekim Pazartesi günü saat 23.30’da CNN TÜRK’te Saba Tümer’le Bu Gece’ye, Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan ve UFO literatürüne geçmiş uzaylılarla direk iletişimde olan ender insanlardan biri Sixto Jose Paz Wells konuk olacak.

UFO’larla ilgili son ve hiçbir yerde duymadığınız gelişmeleri anlatacaklar ve Saba Tümer’e özel açıklamalar yapacaklar. Saba Tümer’le Bu Gece 11 Ekim 2010 Pazartesi Haktan Akdoğan, Sixto Jose Paz Wells İzle, Birbirinden ünlü konuklar, kahkaha dolu konular, merak edilen sorular ve en güzel seslerden canlı performanslarla Saba Tümer’le Bu Gece hafta içi her gün saat 23.30’da CNN TÜRK’te.

4 yorum:

  • Adsız says:
    12 Ekim 2010 14:41

    Sixto Jose Paz Wells "Mission Rahma" isimli bir Neo hıristiyan Uzay tarikatının lideri.Uyduruk bir uzay dini kurmaya çalışan zamane peygamberi gibi davranıyor.Kutsal metinlerden araklama tebliğler yazıp bunu uzaylılar vahyetmiş gibi müridlerine kakalıyor.
    Rael'di Solara'ydı derken en sonunda Haktan AKDOĞAN kendine yeni bir zırvalık yolu bulmuş olsa gerekki adamı temasçı ayağına Saba TÜMER denilen ilgisiz ve bilgisizin programına çıkarıyor.

  • Adsız says:
    2 Kasım 2010 09:40

    Haktan Akdoğan'ın yumuşak karnı Temas kanallarına ve onların yaydığı tebliğlere olan inancı olsa gerek ki her kim ona bu konuda soru veya eleştiri yöneltirse kendisini Sirius Ufo Derneği sitesindeki forumun dışında buluyor.

  • Adsız says:
    2 Kasım 2010 10:30

    Benim asıl takıldığım nokta Haktan Akdoğan'ın derneğinin isminde "Bilim" sözcüğünü ne hakla kullandığıdır.
    Hiç bir bilimsel çalışmaya imza atmış olma, dernekçe toplaşıp bir göktaşı yağmuru ne bileyim bir Güneş yada ay tutulması bile izlemiş olma yabancı sitelerden topladığın videoları televizyon televizyon dolaştırıp ardından iddiaların ciddiye alınsın diye Derneğinin ismine "Bilim" kelimesini ilave et.
    Neymiş "Ufoloji" bir bilimmiş.Başka hiçbir bilimin tanımadığı bir bilim disiplinimi olurmuş.
    Kimi kandırıyorsunuz kendinizi mi? bizi mi?

  • Adsız says:
    2 Kasım 2010 13:07

    Ben Siriusun Araştırma Merkezi olarak ne tür araştırmalar yaptıklarını ve bu araştırmalar için sahip oldukları ekipmanların, donanımların neler olduğunu tek tek açıklamalarının gerektiğini düşünüyorum.
    Derneklerinin künyesinde bazı isimler ve uzmanlık dalları yazılı ama bu uzmanların araştırmalarını Sirius derneği özelinde yürütüp yürütemeyecekleri belirsiz.
    Örneğin bu güne kadar yaptırdıkları bir araştırma diyelim ki görüntü analizi için yapan profesyonel ekibe yapılan masraf için kestikleri tek bir fatura var mı?
    Görüntü analizini hangi ekipman ve donanım desteği ile yapmışlar ve vardıkları "bu bir ufodur "sonucunu teyit ettirdikleri uluslararası geçerliliği olan bir referans laboratuarı raporu mevcut mu?
    Tubitak raporu derlerse geçiniz bir kalem derim çünkü o bir ön çalışma raporudur üstelik gözlemevi kökenli çalışanlarca imzalandığı için yapanların görüntü analizi yetkinliği tartışmalıdır.

Yorum Gönder