30 Ekim 2010 Cumartesi

Yok Böyle Dans 1. Bölüm İzle 30 Kasım 2010

Istanbulnet_jpeg istanbulda_semte_gore_arkadas_buk_250_250 Image Banner Acun Ilıcalı’dan Yepyeni Bir Yarışma: “Yok Böyle Dans” Ünlüler Yarışacak, Duyma Engelli Çocuklar Okullarına Kavuşacak. Yok Böyle Dans 1. Bölüm İzle 30 Kasım 2010 Cumartesi, Türkiye’nin reyting rekorları kıran en eğlenceli yarışma programlarına imza atan Acun Ilıcalı’nın yeni yarışma programı “Yok Böyle Dans” dev kadrosu ile 30 Ekim’de Show TV izleyicileri ile buluşuyor. “
Türkiye’nin en çok izlenen kanallarından Show TV’de ekrana gelecek olan “Yok Böyle Dans”ın kadrosu Güneri Civaoğlu, Nilgün Belgün, Azra Akın, Burcu Esmersoy, Bedük, Metin Arolat, Burcu Güneş, Bora Kozanoğlu, Eda Taşpınar, Derya Büyükuncu, Sibel Arna, Ragga Oktay, Defne Joy Foster ve Pascal Nouma gibi her biri kendi alanında yıldız olan isimlerden oluşuyor.

Yarışmanın jürisi de kadrosu kadar dikkat çekiyor. Yok Böyle Dans yarışmcıları kimler, Jüride, Belçika’da defalarca birinci olmuş ve oradaki yarışmada da yer alan Leila Akçelik ve İngiltere’nin en çok tanınan dans hocası Lilia Bennett’in yanı sıra Tan Sağtürk ve Sait Sökmen yer alıyor.
“Yok Böyle Dans”tan elde edilecek gelirle 0-6 yaş arasındaki duyma engelli çocuklar için okul yapılacak. Ünlü isimler bir sosyal sorumluluk projesi için bir araya geliyor.
“Yok Böyle Dans jüri üyeleri kimler” 30 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00’da Show Tv ekranlarında...

0 yorum:

Yorum Gönder