13 Ekim 2012 Cumartesi

Hayat Devam Ediyor 34.Bölüm Fragmanı İzle 21 Ekim 2012

Istanbulnet_jpeg istanbulda_semte_gore_arkadas_buk_250_250 Image Banner Düğün gecesi Kerem öldürülmüş, Hayat yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştır. Karnında bebeğiyle ölümden dönen Hayat, hastaneden taburcu edilir. Kötü haberi alan Cennet, dönüp gelmiştir. 

Hayat Devam Ediyor 34.Bölüm Fragmanı İzle 21.10.2012 Siraç, adam öldürmek suçundan hapistedir. Bu arada onunla ilgili kötü planları olanlar vardır. Siraç ile aynı kaderi paylaşan birisi daha vardır: Zeliha... İsmail Bakırcı, her iki çocuğunu hapisten kurtarmanın ve Hayat’ın yaralarını sarmanın derdine düşmüştür. 

Gözünü yükseklere diken Şirin, şöhret yolunda esrarengiz bir adama doğru çekilmektedir. Bekir ise düğün gecesinden bu yana kayıptır. Bekir’in kaybolduğu gece yanında olan Malik, vicdan azabı duymakta ancak bunu kimseyle paylaşamamaktadır. 

Kudret çocuklarının acısıyla baş etmeye çalışmaktadır. Cennet ve Kudret arasındaki çekişmeler son bulmamış, aksine daha da artmıştır. Evin büyüğü İbrahim Bakırcı ise oğlu İsmail ve torunu Siraç’a aileyi toparlama öğüdü vermiştir. Hastaneden eve getirilen Hayat, çok kederlidir. Hayat, ailesini şaşırtıp üzecek bir karar almıştır.

0 yorum:

Yorum Gönder