8 Ekim 2010 Cuma

Kavak Yelleri 133. Bölüm Fragmanı İzle

Istanbulnet_jpeg istanbulda_semte_gore_arkadas_buk_250_250 Image Banner Güven ve Mine, Efe'nin izini sürüyor... Kavak Yelleri 133. Bölüm Fragmanı İzle 15 Ekim 2010 Cuma, Mine, Efe'yi gördüğünden emindir. Güven'le birlikte Efe'nin peşine düşerler. Güven, bu durumun yine Mine'nin bir oyunu olduğunu düşünür. Mine ise işin peşini bırakacak gibi değildir.Aslı, aldığı bir telefonla Çınar'ın kaybolduğunu öğrenir. Güven'le birlikte Çınar'ı aramaya koyulurlar. Aslı, işini kaybetmenin eşiğindedir.

Mine iş arkadaşı Erdal'la vakit geçirmeye devam eder. Erdal'ın Mine'ye romantik bir sürprizi vardır. Kavak Yelleri 133. Bölüm konusu, İkili beklenmedik bir yakınlaşma içine girer. Öte yandan Mine'nin rakibi Duygu, Deniz ile Mine'nin ilişkisini öğrenir. Deniz'e göz koyar.

Güven, Aslı'nın doğru kişi olduğuna karar verir. Kavak Yelleri 133. Bölüm özeti izle, Aslı'ya evlenme teklif edecektir. Bunun için Güven'in Aslı'ya hoş bir sürprizi vardır. Bu sürprizin fikir babası ise yine Fikret'tir. Aslı, durumdan haberdar olur.Güven, Mine'nin bulduğu ipucunun peşinden gitmeye devam eder. Fikret'in sırrı çözülecek mi?

0 yorum:

Yorum Gönder